et stærkt koncept med en stærk partner

Et hus er ikke bare et hus – det er et hjem . . .

 

 

En villa er mere end bare 4 vægge og et tag over hovedet. At bygge en ny villa er at skabe et nyt hjem . Et hjem hvor du og din familie skal leve, føle jer trygge og slå rødder !

Derfor er alle vore m²concept hjem yderst detaljeorienteret, og der er kælet for sanseindtrykkene i de velindrettede rum. Dog ved vi alle, at man kan sidde med noget nær det perfekte projekt, men der mangler lige den sidste detalje / ændring for at det passer til netop JER – det klarer vi selvfølgelig også !

Vi sætter alle pris på forskellige ting i vores hjem, og det er der taget højde for i vores unikke koncept.

Hele konceptet er sat således op, at processen er så let, enkel og gennemskuelig som muligt, fra første møde til I står med en nøgle i hånden til jeres færdige drømmehus!

Tag en tur gennem vores univers , og lad jer også inspirere af vore allerede opførte hjem og læs om vore kunders oplevelser…

Rigtig god fornøjelse…

Processen :

 

I m²concept har vi som udgangspunkt skabt nogle grundmodeller, ud fra hvilke vi i samarbejde kan skabe de perfekte rammer for netop jeres familie.

Vi har forståelse for at individualiteten i et hjem er vigtig, derfor lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde vore kunder at kunne sætte eget præg på byggeriet helt fra start.

Et godt samarbejde bygger på dialog og tillid … Dertil er tiden altid en vigtig faktor når beslutningen er taget og man har underskrevet kontrakten – det har vi forståelse for! Derfor har vi valgt en stærk samarbejdspartner der er i stand til at gennemføre selve byggeprocessen hurtigt, effektivt, gennemskueligt og professionelt.

 

 

Funktionalitet, et godt og sundt indeklima, trivsel, fordybelse, og velvære er blot nogle af de mange nøgleord der ligger bag tankerne for de markante og unikke villaer.

m²concept er prisstærke boliger i en meget høj kvalitet, og med en klar arkitektonisk og æstetisk profil. Inde såvel som ude er der øje for kvalitet, detaljer og “den røde tråd” der binder hjemmet sammen, er nøje udvalgt af vores dygtige arkitekter I m2plus.

Et m²concept hjem tager udgangspunkt i nøje udvalgte materialer, der er udtænkt og gennemarbejdet med den enkelte villa I fokus.

Vi tilbyder en løsning hvor der er taget ligelig hensyn til pris og kvalitet, hvilket giver en hurtig og nem beslutningsproces, for at opnå jeres drømmehus.

– Vi glæder os til at hører fra jer …

 

_________________________________________________________________________________

 

 

Fandt I ikke lige det I søgte ……

 

Hvis I ikke fandt den helt rigtige løsning for jer, kan vi i samarbejde med vores

dygtige arkitekter i m²plus tegne netop jeres drømmehus helt fra bunden, ud fra jeres tanker,

drømme og ikke mindst budget …